Pretecho. Echopraktijk Goed Bekeken. Boxtel. Noord-Brabant.
Caroline de Reu. Pretecho. Echopraktijk Goed Bekeken. Boxtel. Noord-Brabant.
Pretecho. Echopraktijk Goed Bekeken. Boxtel. Noord-Brabant.

Caroline.

Mijn naam is Caroline De Reu. In 2010 heb ik de cursus Echoscopie Basis afgerond aan de Fontys Hogeschool Eindhoven waarna ik mij verder gespecialiseerd heb in specifiek echoscopisch onderzoek bij zwangere vrouwen door middel van het volgen van verschillende cursussen.

Sindsdien verzorg ik medische zwangerschapsecho’s in het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ’s-Hertogenbosch en heb ik meerdere jaren als echoscopiste gewerkt bij praktijken in Dordrecht en Den Haag waar ik zowel medische als pretecho’s uitvoerde.

Pretecho. Echopraktijk Goed Bekeken. Boxtel. Noord-Brabant.

Mijn praktijk

Echopraktijk Goed Bekeken.

Met de aldaar opgebouwde kennis en ervaring heb ik in 2015 besloten om een eigen echopraktijk te starten in Boxtel: ‘Echopraktijk Goed Bekeken’. In 2018 is daar nog een praktijk bijgekomen: “Prenataal Screeningscentrum de Meierij“.

Echopraktijk Goed Bekeken staat voor kwaliteit en persoonlijk contact, twee kernwaarden die ik sinds het begin van mijn carrière als gecertificeerd echoscopiste hoog in het vaandel heb staan.

Bij Echopraktijk Goed Bekeken kunnen aanstaande ouders in alle rust en uitgebreid hun kindje eens ‘goed bekijken’ onder mijn professionele begeleiding.

De nieuwste apparatuur voor het maken van zwangerschapsecho’s in 3D en 4D staat ter beschikking. Foto’s en filmpjes worden digitaal verzonden. De 4D technologie maakt het mogelijk om de baby ‘live’ te zien bewegen in de baarmoeder. Dit wordt door ouders ervaren als een zeer dierbaar moment en de video levert een blijvende herinnering op aan de zwangerschap.

Visie.

Voor mij staan de ouders en de ontmoeting met hun kindje centraal. Een zwangerschap is een bijzondere periode in je leven die je, als het je gegeven is, slechts een paar keer of misschien maar één keer meemaakt.

De complete beleving van de zwangerschapsecho is dan ook jullie moment en dat is waarom ik het belangrijk vindt om beschikbaar te zijn op de momenten dat het jou/jullie uitkomt. Een afspraak in de avond of in het weekend is geen probleem. Neem contact met mij op om een geschikt moment voor de echo te plannen.

Tot snel?

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en te horen wat ik voor jullie kan betekenen.

Graag tot ziens in Echopraktijk Goed Bekeken!

Caroline de Reu

Eigenaar & echoscopiste van Echopraktijk Goed Bekeken

Kwaliteit

Nieuwste apparatuur en jaren ervaring

Persoonlijk contact

Geen haast en alle vragen worden beantwoord

Klantgericht

De ouders en hun echo-moment staan centraal

Beschikbaarheid

7 dagen per week open en ook in de avonduren

Pretecho. Echopraktijk Goed Bekeken. Boxtel. Noord-Brabant.

Aangesloten bij

B.E.N.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Echoscopisten Nederland (B.E.N.) en maak onderdeel uit van een landelijk beroepsnetwerk van collegae echoscopisten en verloskundigen.